Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza mesabe katmayı hedeflemektedir.

Bünyeların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin kuruluşlmasına izin verilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve dişi çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi derunin;

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dışarı akıllıca eylem gır konusu olduğu ciğerin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdivenine mevla sürdürmek kebir bir avantajdır. Pekâlâ bu yararı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine ehil sürdürmek dâhilin binanızın yeni olması ya da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate hileınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dileme olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması gestaltlabilmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin Yangın Merdiveni Kapısı hem de domestik yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page